[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_product_16' target='same' hide_disable='always']

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

Modul 4 Avspenning - Bonusmodul

For indre ro, velvære og glede

[progressally_objectives]

[progressally_media media_id="1"]

 

Her er link til 30-dagers kurset (trykk på bildet). Ditt unike tilbud aktiveres når du har sett hele videoen. Tilbudet varer i 24 timer fra da av.

[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_drip_1' target='same' hide_disable='always']

 

 

Klikk på bildet under for å få tilgang til guidet meditasjon (12 minutter)

OPPMERKSOM PÅ PUSTEN - Beskrivelse for deg som ikke bruker lydfilen

Denne øvlesen er beskrevet i pusteguiden.

 

Denne meditasjon kan du gjøre i 10 – 15 minutter. Du kan bruke den før hver pusteøvelse i fra et par minutter til et kvarter.

  1. Sitt i en behagelig stilling og lukk øynene og ha fokus på pusten. Legge merke til om pusten er dyp eller overfladisk, legge merke til hvordan brystkassen hever og senker seg for hver inn- og utpust.

  2. Det er ingenting du trenger å forandre, du bare observerer hvordan pusten er akkurat nå. Hvis du oppdager at åndedrettet er overfladisk, så la det være overfladisk. Når vi forsøker å puste dypt, trekker musklene seg sammen, og det blir anstrengende å puste. Registrer uten å forandre.
  3. Du trenger heller ikke å prøve å stoppe tankene. Du trenger ikke å anstrenge deg for å slappe av. Hold bare øye med pusten og observer tankene uten å dømme eller fordømme tankene. Når tankene begynner å vandre, trekker du bare din bevissthet tilbake til pusten.
  4. Når meditasjonen er over, tar du oppmerksomheten tilbake til kroppen din. Kjenn at du er tilstede i rommet du er i, føl luften mot huden, kjenn hvordan føttene dine føles akkurat nå. Kjenn hvordan energien vender tilbake til hele kroppen, kanskje med mer vitalitet, mer energi. Reis deg sakte opp, samtidig som du har en indre og en ytre oppmerksomhet.

 

 

sitte riktig med farger SH

TIPS

Øvelsene kan gjøres stående, sittende eller liggende.

Hvis du sitter, sitt behagelig med rett rygg. Hvis du står, stå med beina litt fra hverandre og lett bøyde knær.

Gjør denne øvelsen flere ganger i løpet av dagen, noen ganger trenger det ikke å ta mer enn noen minutter, ja, til og med sekunder.

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']