Velkommen til kurs!

 

[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_product_9' target='same' hide_disable='false']

En reise med Toth - Styrken

Klikk på bildet over for å få tilgang til meditasjonen.

Styrken

Gudinnene Sekhmet og Maat kan hjelpe deg å finne kraften din. De kan vise deg veien til din sannhet, din unike styrke og ditt mot.

Første fase: Ledet meditasjon: 45 minutter, sitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting annet du trenger å gjøre.

Andre fase: Stille meditasjon: 15 minutter. Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Forbli et vitne til alt som skjer, betrakt uten å dømme eller vurdere.

Gi deg selv god tid til å komme tilbake etter meditasjonen. Denne meditasjonen kan bringe deg meget dypt ned i avslapning.

NB! Og bør ikke brukes i forbindelse med bilkjøring e.l.

2012 - Scarabee Scannet versjon
2012 - Sekhmet skannet versjon

Gudinnene Sekhmet og Maat kan hjelpe deg å vekke opp mer av kraften din. De kan vise deg veien til din sannhet, din unike styrke og ditt mot. Sekhmet er en kraftfull gudinne fra egyptisk mytologi.

Hun representerer styke og kraft. Ofte avbildes hun som en kvinne med løvehode som bærer solskiven på sitt hode. Hun er ofte sett på som den som kommer til jorden for å straffe menneskene og lage et forferdelig blodbad. Slik jeg ser det, er hun som kan vekke oss opp fra dvalen og gi oss styrke til å være sann mot oss selv, sann mot våre egne verdier og vår egen guddommelige kraft.

2012 Maat skannet versjon

Maat er den som vokter sannheten. Hun er dømmer rett og galt, men ikke i vår målestokk. Skyldfølelse er en følelse som ikke gavner menneskeheten. Skyldfølelsen tynger hjertet. Den bringer ikke kjærlighet inn i våre handlinger. Når vi tilgir oss selv, og forstår at det vi gjorde var et resultat av den bevisstheten vi den gang hadde, kan nåtiden fylles av kjærlighetsfulle handlinger, av valg som bringer oss nærmere sannheten og av indre ro og harmoni.

Produsert av Aseema Gjestad Uglefot

Musikk komponert av: Dag Øverland

Studioproduksjon: Dag Øverland

Illustrasjon og design: Maria Antonieta Canfield Perez

Copy right: Uglefot

Made in Norway

En spesiell takk til Dag Øverland for den vakre musikken han har laget, og for hans studioarbeid. Takk til Maria Antonieta Canfield Perez for design og illustrasjoner, du er min sjeledatter. Takk[B1]  til Nityo, min kjære partner i ett og alt; du bringer meg alltid tilbake til verden med latter og dans.

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']