Velkommen til kurs!

 

[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_product_9' target='same' hide_disable='false']

En reise med Toth - Visdom og magi

Klikk på bildet over for å få tilgang til meditasjonen.

Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske mytologien. Denne indre reisen handler om å frem mer av din visdom og bruke mer av din magi for å skape det livet du vil ha.

 

Første fase: Ledet meditasjon: 45 minutter, sitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting annet du trenger å gjøre.

 

Andre fase: Stille meditasjon: 15 minutter. Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Forbli et vitne til alt som skjer, betrakt uten å dømme eller vurdere.

Gi deg selv god tid til å komme tilbake etter meditasjonen. Denne meditasjonen kan bringe deg meget dypt ned i avslapning.

NB! Og bør ikke brukes i forbindelse med bilkjøring e.l.

Isis eller Maat helbilde
Symbolene
Maat profil med vinger

Isis er den viktigste gudinnen i egyptisk mytologi. Hun er kjærlighetsgudinnen og kjærligheten er magiens viktigste ingrediens.

Osiris er hennes elskede og også hennes bror og sammen skaper de Horus – healingguden. Isis kan hjelpe oss å få kontakt med vår indre magiker, magikeren som skaper helhet i livet vårt. Hun kan bidra til å åpne opp for vår iboende visdom; visdommen som ligger bak og som vi alltid har hatt med oss.

Ved å transformere smerte, sorg, frykt og skam og ved å gi slipp på skyldfølelsen kan vi komme i kontakt med vår Kristus bevissthet; den guddommelige bevissthet.

Isis og Horus

Produsert av Aseema Gjestad Uglefot

Musikk komponert av: Gunnar Ingebrigtsen

Studioproduksjon: Monade Production

Illustrasjon og design: Maria Antonieta Canfield Perez

Copy right: Uglefot

Made in Norway

En spesiell takk til Gunnar Ingebrigtsen for den vakre musikken han har laget, og for hans studioarbeid. Takk til Maria Antonieta Canfield Perez for design og illustrasjoner, maleriene hennes er både kraftfulle og mystisk. Takk til Nityo, min kjære partner i ett og alt; du bringer magi inn i livet mitt.

All rights of the producer and the owner of the work reproduced reserved. Unauthorised copying, hiring, lending, rental, public performance and broadcasting of this record prohibited.

 

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']