Velkommen til kurs!

 

[accessally_icon post_id='14606' target='same' width="150px" height="150px"]
[accessally_icon post_id='15075' target='same' hide_disable='false']

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

En reise med Toth - Oppvåkningen

Klikk på bildet over for å få tilgang til meditasjonen.

Dette er den første meditasjonen i serien på 3 -  «En reise med Toth».

En reise med Toth -er for deg som vil få kontakt med ditt høyere selv.

Serien en reise med Toth er inspirert av den Egyptiske mytologien. Guden Toth er bindeleddet mellom deg og den guddommelige kilden, det er derfor han følger med deg på disse reisene.

Det handler ikke om tro eller religion. Toth, Hermes og Merkur er arketyper, en del av den kollektive bevissthet, som vårt indre kjenner igjen. Disse arketypene kan vekke en indre innsikt, vekke opp aspekter av din guddommelige bevissthet.

MP3 1 Oppvåkningen

Åpne opp for din indre feminine kraft og våkne opp til en høyere bevissthet og innsikt. Du får du møte modergudinnen Mut som hjelper deg å åpne opp for din intuisjon og hjelper deg å få mer kontakt med din feminine kraft, dvs. din skapende kraft. Intuisjonen er din indre læremester, det er din evne til å sette sammen informasjon og kunnskap slik at du kan finne svaret, få en dypere forståelse og innsikt. Du kan oppleve å bli mer intuitiv og sensitiv, og samtidig sterkere.

Første fase, Ledet meditasjon: 46 minutter, sitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting annet du trenger å gjøre.

Andre fase, Musikken og stemmen slutter og du fortsetter å holde øynene lukket i ca. 15 minutter. Vær stille og rolig. Forbli et vitne til alt som skjer, betrakte uten å bedømme eller vurdere.

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']