[accessally_icon post_id='39' target='same' width="200px" height="200px"]

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

Velkommen til "Bedre pust på 30 dager"

[progressally_objectives]

[progressally_youtube_video id='1' youtube_id='2yX53sc8XDQ' width='700' height='400']

Velkommen til Pust bedre på 30 dager

Uansett om du vil gjøre mindre stress, eller om du vil ha en bedre helse, få bedre relasjoner, blir mer kreativ og nytenkende, huske bedre, konsentrere deg mer ...

Pust er nøkkelen. Når du følger dette programmet steg for steg vil du oppleve at du allerede etter 30 dager puster du dypere og friere, og du begynner å oppleve andre endringer i livet ditt.

I løpet av de neste 30 dagene får du meldinger på epost der du skal får korte instruksjoner på hva du skal gjøre. Noen ganger får du en kort video eller en MP3 fil der vi leder deg gjennom øvelser for å frigjøre pusten.

I tillegg får du tips til hva du kan gjøre i hverdagen for å bli mer avslappet i det du gjør, og samtidig få mer energi og overskudd. Bli mer tilstede både når du er alene sammen med deg selv og når du er sammen med andre.

Er du som meg, har du kanskje lyst å gå til dag 20 med det samma for få nøkkelen til hvordan du skal frigjøre pusten din og få det livet du vil ha. Dog er det slik at hver dag er et steg på denne veien.

Nøkkelen kommer ikke på dag 20, den kommer i dag, i morgen, på dag 3, dag 4 … for det der du som skaper målet. Steg for steg. Det første steget er like viktig som det tyvende steget.

Selv om kanskje steg fem er morsomst, fordi det er da du virkelig merker forandringene begynner å eskalere, kommer ikke de forandringene til skje uten at du gjør de andre stegene først.

Hver dag får du en del instruksjoner, noen av dem er til ditt bevisste sinn og noen er til din underbevissthet; ditt ubevisste sinn. Det er derfor viktig at du leser og lytter til alle beskjedene, for du kan ikke vite hva din underbevissthet trenger å høre for å gjøre de endringene som du trenger å gjøre akkurat nå.

Hvis du av en eller annen grunn ikke får anledning til å lese instruksjonen eller får sett på videoen en dag eller to, fortsetter du bare å gjøre de øvelsene du allerede har lært. Jeg anbefaler deg at du får med deg alle dagene. Du kan gjøre to dager på én dag, men ikke hopp over en dag.

Aseema sier:
“Det viktigste jeg har gjort i mitt liv er å frigjøre pusten. Det har været nøkkelen til et bedre liv, både i forhold til helsen min, men også i forhold til det å være tilstede.

Det viktigste for meg var ikke at astmaen forsvant, og heller ikke at jeg ble fri for epilepsi året etter at jeg hadde begynt å gjøre frigjørende pusteøvelser hver dag, det viktigste var at livet ikke lenger bare var en masse aktiviteter, men at jeg var faktisk tilstede i livet mitt.

Det ble ikke bare prestasjoner og aktiviteter, men jeg var der, jeg gledet meg over de små tingene, og gledet meg over å være tilstede. Veien ble målet. Ikke bare en klisje, ... Jeg kunne stå på toppen av Snøhetta å kjenne at jeg virkelig var der med hele meg, og stod ikke bare der og sammenlignet den med andre fjelltopper, eller tenkte på nye mål, jeg var der.”

Nå er det deg det gjelder. Kanskje vil du bare puste mer, eller kanskje vil du komme i bedre form, gi immunforsvaret et ekstra puff, slappe av mer, kommunisere bedre .... Uansett, det er NÅ det gjelder.  De neste 30 dagene, blir hver dag en ny dag med en mulighet til forandring.

Noen dager trenger du å sette av 10-15 minutter for å gjøre øvelsene, andre dager kan du gjøre øvelsene innimellom i løpet av dagen, se egen tabell for hvilke dager du trenger å sette av litt ekstra tid. Dog er det viktig at du når du kommer til dag 15 trenger du minst 45 minutter for å kunne lære å gjøre denne prosessen og få de endringene du vil ha.

 

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']