[accessally_icon post_id='14606' target='same' width="150px" height="150px"]

[accessally_icon post_id='39' target='same' width="200px" height="200px"]

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

Dag 24 - HAR DU SPENNINGER I KORSRYGGEN?

[progressally_objectives]

Bevissthet ltd 2e

I dag er det mer vipping av bekkenet. Siden det er så viktig å bevege bekkenet fremover på innpust for å få brysthulen så stor som mulig, og Difragma så flat som mulig, fortsetter vi å trene på vipping av bekkenet. Bevegelsen skal etterhvert bli ubevisst og automatisk.

Siden de fleste av oss er opplært til å holde inn magen, og siden det har ført til at vi nesten ikke beveger hoftene og bekkenet når vi går, er det uvant å å bevege bekkenet. For en som løper, er det en utrolig stor forskjell i løpingen når bevegelsen starter i bekkenet. Visste du at de positive endringen som skjedde hos skiløpere på begynnelsen av 90-tallet, skjedde fordi de begynte å få bevegelsen fra bekkenet.

REMINDER

For en som løper, er det en utrolig stor forskjell i løpingen når bevegelsen starter i bekkenet. Du kan legge merke til endringen som skjedde hos skiløpere på begynnelsen av 90 tallet når de begynte å få mer bevegelse fra bekkenet.

Er du for svai i ryggen:

Gjør denne øvelsen foran speilet i 21 dager, min. 3 minutter hver gang. Husk bøyde knær, føttene fra hverandre og parallelle, kjevene løs og skuldrene avslappet. Jeg lover at muskulaturen i korsryggen din begynner å slappe av og ryggen blir rettere.

Er du for rett i ryggen:

Gjør samme øvelse som over, og du kommer mer tilbake til en naturlig liten svai i ryggen.

Bevissthet ltd 2e
Magedans belly dance

Vipping av bekkenet skal bli en del av deg.

I løpet av et øyeblikk, lukk øynene (bare les dette først). Når du lukker øynene, ...

(1)

Forestill deg at du retter ut ryggen, magen går inn automatisk og du lar luften tømmes ut av lungene.

(2)

Vipp deretter bekkenet fremover (dvs. magen går ut), og slipp luften inn i lungene.

(3)

Lukk øynene og gjør det. Etter en stund vil du gjøre det med åpne øyne, med eller uten visualisering (selv om det alltid er ti ganger så effektivt hvis du visualiserer først).

(NB!)

Gjør dette når du står i kø, venter på at kaffen blir  ferdig, når du går (ikke øynene lukket kanskje), sitter i et møte (igjen ...), før du sovner, før du  våkner ...

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']