[accessally_icon post_id='14606' target='same' width="150px" height="150px"]

[accessally_icon post_id='39' target='same' width="200px" height="200px"]

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

DAG 29 - MEDITASJON OG TRANSE

[progressally_objectives]

PSP Gratis Webinar

LogoPSHfarge webEN INDRE REISE - TERAPEUTISK MEDITASJON

Eller Private Subconscious Process (PSP) som jeg (Aseema) kaller denne kraftfulle prosessen, Ditt ubevisste sinn er løsningen når du vil gjøre dype forandringer som å gi slipp på uønskede vaner, ubehagelige følelser og ubrukelige tanker og bekymringer, for å åpne opp for den du virkelig er, for å bli den beste versjonen av deg selv.

Når vi sliter med stress, lav energi eller lav selvtillit, sykdom, smerte, angst, dårlig søvn, skyldfølelse, bekymringer ... er det ofte umulig å vite årsaken. Kanskje går vi til legen for å finne svaret, eller vi prøver alle slags behandlinger og teknikker. Uten tillatelse fra ditt ubevisste sinn sitter vi ofte fastlåst i de gamle mønstrene.

Gi slipp

For meg ble pusten døråpneren til mange nye muligheter i livet. Bare ved å puste, begynte jeg å gi slipp. I bare i mer fysiske smerter som hodepine og ryggsmerter,  men jeg begynte å se på meg selv og andre på nye måter. Når jeg slapp taket i sinne og frustrasjon, sorg og skyldfølelse  jeg ikke engang ante at jeg holdt fast i, ble jeg mer tilstede, jeg følte en indre ro jeg ikke ante at det var mulig å føle.

Likevel er det mange ting pusten i seg selv ikke kan endre på fordi mønstrene sitter så dypt i ditt indre, der din ytre bevissthet aldri kommer til.

Ditt indre har så mange ressurser og egenskaper som du aldri har fått utvikle. Noen gang stopper vi oss selv bevisst, andre ganger ubevisst, noen ganger stoppes vi av samfunnets forventninger andre ganger av våre egne overbevisninger, noen ganger av våre foreldres overbevisninger og deres frykt, andre ganger av vår egen. Uansett, er det noe i deg som vet, noe i deg som gjerne vil noe mer for deg. Noe som vil vokse frem, noe som vil plass i livet ditt, noe som vil gi slipp og noe som vil utvikles.

Det er ditt ubevisste sinn som sitter på svaret. DItt høyre Selv, eller som  Carl Gustav Jung ville sagt; Selvet.

PSP Damen

Prosessen som kalles PSP er så effektiv nettopp fordi det er ditt indre sinn som lærer hva det trenger å gjøre for å løse opp de ubevisste og uhensiktsmessige «programmeringene».

Det fine med PSP  er at underbevisstheten ikke trenger å vite noe om årsaken til problemet for å løsne opp i gamle traumer og spenningstilstander. Du trenger faktisk ikke å vite hva som skjedde den gangen (i fortiden) og du trenger heller ikke å vite hva det er som gir slipp. Alt kan skje i dypet av din bevissthet.For å si det enkelt: PSP er for deg som vil få frem mer av dine ressurser og egenskaper som selvtillit, glede, kreativitet, konsentrasjon, energi m.m. PSP hjelper deg også å gi slipp på gamle ubehagelige følelser, uro og stress, uvaner og gamle programmer.

Denne formen for hynpnoterapi er så effektiv fordi du jobber i det skjulte i din underbevissthet. Verken du eller din terapeut eller coach trenger å vite hva som har skjedd eller hva som gir slipp. Alt skjer i dypet av din bevissthet.

 

I denne Indre reisen handler det først og fremst om å lære å være tilstede. Lære å gi slipp på spenninger som hindrer pusten i flyte fritt.

Det finnes mange reiser du kan være med på, og følger du med på Medlemsportalen kommer det flere reiser, og nå kan du til og med sitte i ditt eget hjem og gjøre dem.

https://www.facebook.com/groups/476424299862370/?source_id=187883491291285

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']