[accessally_icon post_id='39' target='same' width="200px" height="200px"]

[accessally_icon post_id='14606' target='same' width="150px" height="150px"]

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

Dag 3 - Oppmerksomhet på pusten

[progressally_objectives]

Hva trenger du å forandre på?

Har du en perfekt pust der du puster dypt inn og ut, uten spenninger i brystet, nakke, rygg, bekken, med lik pause mellom inn og utpust som du har ved utpust og innpust, ja da er du sannsynligvis en nyfødt baby. De fleste har fått forstyrret pusterytmen, og de fleste puster for overfladisk og ut av balanse.

 

Nå skal du lærer hvordan du skal frigjøre pusten, du lærer ikke pusteøvelser. Hvis du har lært pusteøvelser tidligere, er det lurt å glemme dem de neste 30 dagene, slik at du kan frigjøre pustemønstrene dine og få en naturlig dypere og mer avslappet.  Det eneste som kreves av deg er at du gjør de frigjørende pusteøvelsene fullt og helt. For nå som du skal kvitte deg med gamle mønster du har hatt i årevis, krever det at du er konsekvent. Tenk deg at du har laget spor i din underbevissthet og du har laget nervebaner som har fungert i mange år. Nå skal du lage nye veier, og da kreves det en konsekvent innsats. Det er ikke mye tid du trenger å avsette, men jo flere ganger du husker å gjøre de frigjørende pusteøvelsene, eller bare er oppmerksom på pusten, i løpet av dagen, jo mer effektivt fungerer det. 

 

Alle øvelsene du lærer når du følger instruksjonene i denne boken, eller er med på de mer dyptgående kursene med Aseema, vil bidra til at du bryter mønster, løser opp i spenninger og gir slipp på følelser og tanker som hindrer den naturlige pusten.

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']