Velkommen til kurs!

 

Icon Aseema 300300

GruppeCoaching

Neste GruppeCoaching 23. september og 7. oktober

Pris pr GruppeCoaching er kr. 700,-, to for kr. 1200,-.

Gave til deg!

En indre reise for styrke endringer etter The Work.

Bank deg på siden av hånd femten ganger før du starter og lytte til meditasjonen.

For 'Arbeidsark - fyll ut': Husk og last ned/lagrer dette  dokumentet før du starter å legge inn din informasjonen. Du kan lagre det på din egen Google Drive eller laste det ned som et word-dokument. 

TILBUD - Kurs i Stavanger - Gi slipp på ubevisste bekymringer, stress og uro

Ved påmelding innen mandag 30. august, får  du i tillegg til kurset en pakke med 4 CD-er og en bok, samt 2 GruppeCoachinger (du velger hvilken GruppeCoaching).

Metoden PSP lærer underbevisstheten å gi slipp på gamle mønster, uvaner, følelser, tanker og unyttige overbevisninger.

Alt skjer i dypet av din bevissthet. Og så får du med deg verktøy som selvhypnose, mindfulness, pust og TFT.

Du kan nå velge om du vil være med på fysisk kurs (i Stavanger) eller nettkurs.

Bestiller du nettkurset nå, får du ekstra gruppecoachinger - du får også velge tema for gruppecochingen.

TankeFeltTerapi (TFT)

tar utgangspunkt i at vi har et energisystem i kroppen - til sammen 14 hovedmeridianer, som stimuleres via noen unike punkter ved hjelp av lett tapping eller banking med fingrene. Dette kombineres med bruk av tanken – man snakker om eller tenker på det som er problemet.

Da TankeFelt Terapi ser ut til å stimulere kroppens egen evne til å ordne opp, er den uten bivirkninger og bør prøves på alt. Vi vet ennå ikke rekkevidden av TFT, men når det gjelder følelsesmessige relaterte problemer kan de fleste få god hjelp.

The Work

I The Work skriver vi ned alle de tankene og forestillingene som skaper uro og stress i oss. Deretter stiller vi fire spørsmål og gjør så en helomvending. Spørsmålene stiller vi for å få klarhet i hvordan tankene våre påvirker vårt forhold til oss selv, og hvordan tankene påvirker vår kommunikasjon. Det er en dyptgående prosess.

 

The Work kan du bruke i hverdagen når du opplever stress, frustrasjon, sinne, skam, forvirring, ensomhet, sjalusi eller mangel på forståelse. Du kan bruke The Work for å komme nærmere deg selv og din egen sannhet.