Velkommen til kurs!

 

[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_product_10' target='same' hide_disable='false']

Jakten på kilden - et eventyr for barn og voksne

Klikk på bildet for å få tilgang til lydboken.

Forfatter: Aseema Uglefot
Lest av: Aseema Uglefot
Illustrert av: Kjerstin Barkved

Jakten På kilden tegning Brorens frihet
Jakten På kilden tegning Brønnen
Jakten På kilden tegning Hulene
Jakten På kilden tegning Isis-350x

Som mange gamle eventyr, handler dette eventyret om troll. I Norge bruker vi ofte troll som et symbol på det som vi ikke vil vedkjenne oss. Når trollene sprekker eller dør, får vi kontakt med det som ligger bak. All evnene våre som ligger skjult i dypet av vårt sinn.

Først og fremst er dette eventyret ment å underholde. Dog er det skrevet med en dypere hensikt. Til daglig gir Aseema individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillit. Håpet er at at dette eventyret bidrar til det samme.

ER DU NYSGJERRIG?
Det er en god egenskap. Det gjør at vi opplever mer, lærer nye ting og noen ganger bidrar det til at vi tar sjansen og hopper inn i et nytt eventyr. Dette eventyret er for deg. Du kan la det underholde deg, og samtidig vil det ta deg med på en indre reise der ditt indre sinn kan skape noe nytt. Nye følelser, andre måter å reagere på, nye egenskaper kan utvikles eller bare endres litt …

VIL DU HA MER ENENRGI, FØLE DEG MER AVSLAPPET
Eventyret er laget for barn og voksne som ønsker å åpne opp nye rom i sitt indre. Når vi stenger av for følelser som frykt, sorg og skam, stenger vi også av for den naturlige energiflyten og det blir vanskeligere å slappe av. Les eventyret for andre, lytt til eventyret og les det for deg selv. Du kan til og med laste ned en lydfil og bare lytte når Aseema leser eventyret.

Aseema gir individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillit. Dette eventyret er ment bidra til noe av det samme.

Vi anbefaler både den trykte boken (eller Kindle versjonen) og lydboken, da får du størst utbytte av dette eventyret.

 

Boken var opprinnelig ment for barn, men jeg har fått like mange positive tilbakemeldinger fra voksne som har lest boken. Her er noen kommentarer fra voksne som har lest for barn:

«Min sønn på 14 vil bare lese tegneserier, men når jeg begynte å lese Jakten på kilden» for han, var han helt rolig helt til jeg etter første kapitel sa, » nå skal du sov, for du skal jo på skolen i morgen». «Jammen mamma da, kan jeg ikke ta fri i morgen.»
– Lege og mor

 

«Jeg har lest eventyret mange ganger for mine barn, og jeg opplever at det er like viktig for meg, som for dem. Drømmene mine forteller meg at det er mye som faller på plass når jeg leser om denne modige jenta som skal sette fri sin frykt, skam og skyldfølelse.»

- Barneskole lærer

«Hver gang jeg er på besøk til mitt barnebarn, får jeg beskjed om å lese dette eventyret. Hun er bare tre år, men det er den eneste bok hun vil at jeg skal lese for henne.»
– Bestemor og regnskapsfører

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']