[accessally_icon post_id='c_accessally_wizard_drip_2' target='same' hide_disable='always']

[progressally_progress_bar width="100%" height="35"]

Velkommen til

PSP en Forandringsreise i ditt Ubevisste!

PROGRAM
1. sesjon: Forberedelse til forandring
2. sesjon: Løse opp i dyp frykt, hele dype sår
3. sesjon: Åpne opp for å ta imot

 

1. sesjon: tilgang 24 timer etter at du har betalt (hvis du ønsker annet starttidspunkt gir du oss beskjed)

Du har tilgang til de 3 sesjonene i 48 timer etter at du har mottatt dem.

2. og 3. sesjon mottar du henholdsvis 2 og 4 dager etter at tilgang til 1. sesjonen starter.

Her sier Aseema noen ord om PSP:

Gi slipp!

Hvem ville du ha vært uten dine små store traumer? Uansett om det spenninger, stress, frykt, sorg, skyldfølelse, skam, angst, sinn eller negative tanker du holder fast ved. Hva ville ha skjedd hvis alt det slapp taket?

INNHOLD

  • Lydfil (MP3): Litt om PSP samt en indre reise
  • Liste over alle endringer som kan skje etter PSP
  • Fyll ut skjemaet: Hvilke endringer ønsker du å oppleve etter PSP?
  • Hva kan PSP endre i ditt liv?
Måne - Alt kan gi slipp i dypet av din bevissthet

Bli den beste versjonen av deg!

Tenk igjennom hva du ønsker å forandre. For når vi er forberedt på forandring skjer endringene raskere.

Fyll ut Skjemaet: Hvilke endringer ønsker du å oppleve etter PSP?

The moon in the water haiku

PSP jobber etter en overbevisning om at det ikke er noe i deg som er ødelagt eller feil, det er bare spenninger, misforståelser, overbevisninger, uro som hindrer deg i å utnytte alt det du er.

INSTRUKTØR

2016 Aseema og himmel svart-hvitt 50%-crop

Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.

Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

ENDRINGER ETTER PSP

PSP er en prosess som skal hjelpe deg å få frem mer av den du er. Få frem mer av dine ressurser og evner og ubrukte egenskaper. Vi går dypt i ditt ubevisste sinn, dit ditt bevisste sinn ikke kan gå, og løser opp i spenninger og gamle trosoppfatninger og overbevisninger som hindrer deg i å være den beste utgaven av deg selv.

Gamle mønster og uvaner forsvinner, og du blir en mer avslappet og naturlig person, samtidig som du vekker opp mer energi, livskraft, inspirasjon og kreativitet. Naturlige følelser som glede, kjærlighet til deg selv og andre og indre ro får komme tilbake til deg.

VIKTIG!  i tilfeller av sykdom: PSP skal ikke være en erstatning for å søke medisinsk råd fra medisinsk personell.

Løser PSP problemet?

PSP tar sikte på å løse den ubevisste årsaken til problemet. Det er nesten som du har vært hypnotisert siden barndommen, og nå skal du avhypnotiseres. Da trenger underbevisstheten å gjenoppdage dine egne verdier, troen på deg selv, ditt selvverd og kjærligheten til deg selv. Dette er din fødselsrett.

Etter PSP kan du oppdage at følgende symptomer kan forandre seg:

  • Stress, hukommelse og konsentrasjonsproblemer, søvnløshet, depresjon, prestasjonsangst (seksuelt, idrett, studier, jobb) og andre mentale problemer.
  • Lav selvtillit, mangel på selvsikkerhet, blyghet, sjalusi, skyldfølelse, sorg, aggresjon og andre emosjonelle problemer.
  • Røyking, overspising og andre uønskede vaner.
  • Psykosomatiske symptomer som migrene, eksem, forstoppelse og muskelspenninger.

Hvordan oppstår stress i vårt indre?

I tidlig barndom opplever de fleste av oss at deler av vår personlighet, deler av den vi er, ikke alltid blir ønsket velkommen av omgivelsene. Når vi opplever avvisning eller kritikk, kan det være en traumatisk opplevelse for et barn.

Opplevelsen kan virke ubetydelig for en voksen, men for et barn kan det være nok til at barnet lager seg forestillinger om at «jeg kan ikke stole på noen», » jeg er ikke elsket», «jeg er ikke verdifull» …. Det kan være noe så enkelt som at far går på jobb, når barnet ville være sammen med han. Eller at mor går fem minutter ned for å hjelpe naboen, når barnet sitter på potta og føler seg hjelpesløs. Eller det kan være mer alvorlige avvisninger som å bli forlatt på sykehuset, eller at noen dør, skilsmisse, vold, kjefting, konstant kritikk uansett hva man gjør …

Overbevisninger som vi har laget oss tidlig i livet, kan skape utrolig mange fysiske og følelsesmessige problemer seinere i livet. Som f.eks. mangel på energi, søvnløshet, smerter, dårlig immunforsvar …

Når de gamle «programmeringene» faller bort, kommer de naturlige følelsene og egenskapene tilbake til deg, og da vil det bli lettere å velge å leve det livet som du vil ha, tenke de tankene du vil tenke, føle det du vil føle.

[accessally_course_navigation prev_button='Previous' next_button='Next']